algemeen
aanmelden
wijzigen
contact

  Rijschoolhouder   Over ons   Disclaimer  


Informatie
 
Inleiding
Steeds meer mensen, en zeker jongeren, zoeken hun informatie via internet. Deze website beoogt een hulpmiddel te zijn om in het woud van de vele rijscholen de klant wegwijs te maken.
 
Opzet
Bij de opzet van onze website hebben we gestreefd naar toegankelijkheid en bruikbaarheid. De openingspagina is daarom sober en helder van opbouw; uw klant vindt razendsnel de gewenste informatie.
 
U als onze klant
Niet iedereen is bekend met internet. Wij hebben met de opzet van onze website hier rekening mee gehouden. Het invullen van het aanmeldings- formulier is voldoende om op onze site te worden geplaatst, mits er aan de volgende 3 eisen wordt voldaan:
     - U dient in het bezit te zijn van een geldig emailadres. [Gratis emailadres?]
     - Het gemiddelde slagingpercentage in het afgelopen jaar voor zowel de eerst afgelegde examens als de herkansingen van uw leerlingen dienen boven 20% te zijn.
     - Het aantal afgelegde examens in het afgelopen jaar van uw leerlingen dient meer dan 10 te zijn.
Het aantal afgelegde examens en slagingspercentage van het afgelopen jaar kunt u, indien nodig, vinden op de site van het CBR.
 
Kosten
Aan een vermelding op de site van DEGOEDKOOPSTERIJSCHOOL zijn geen kosten verbonden.
 
Aanmelden/afmelden
In drukkere tijden kan het handig zijn uw vermelding (tijdelijk) te annuleren. U kunt dit per email aan ons doorgeven. Wij zullen er dan zo spoedig voor zorgen dat uw vermelding (tijdelijk) niet op onze website wordt weergegeven.
 
Uw potentiŽle klant
Naast tariefinformatie en slagingspercentages bieden wij u de mogelijkheid de bezoeker van de website tevens meer informatie te verstrekken over de achtergrond van uw rijschool. U kunt aan de hand van een profiel uitgebreide informatie zetten op onze site. Bezoekers kunnen vanaf onze site per e-mail contact met u opnemen voor het stellen van vragen of het aanvragen van een offerte. Uiteraard kan uw potentiŽle klant, wanneer u een eigen website bezit, via een link worden doorverwezen naar uw website.
 
Samengevat
Na ontvangst van uw aanmeldingsformulier wordt u binnen enkele dagen op onze website geplaatst. Wij zorgen in samenwerking met u voor het up-to-date houden van de website en verstrekken u indien nodig relevante informatie per email.